Mycasa

Sitter just nu på jobbet, men eftersom det knappt är några kunder så passar jag på att surfa runt lite. Hittade dom här fantastiska bilderna ifrån bloggaren "mycasa"s hem, riktigt snyggt och inspirerande! 

Väggfärg

Är så sugen på att göra om mitt och killens sovrum som just nu är väldigt tråkigt. Men istället för att måla alla väggar vita som jag normalt skulle vilja göra överallt så är jag sjukt sugen på en varm grå/ grå blå/grön färg, så snyggt! Får absolut inte upplevas som en kall färg, utan mer som dessa bilder nedan där jag tycker dom har fått till en varm, mysig och lite lyxig känsla genom väggfärgen. 
                      
          
 
 
 
 
 

Howard soffa

Jag kan nog vara sämst på att blogga, tröttnar med en gång! Men efter lite önskemål från vänner så ska jag nu ge det ett nytt försök :) 
Jag och min vänn Emma kikade runt igår på internet efter soffor och kom fram till att vi tycker att howard modellen är den snyggaste man kan ha, dock inte lika praktisk. Man vill ju ha en soffa som rymmer många men som också är mysvänlig, då blir ju nästan valet en stor hörsoffa med divan, tyvärr inget en howardsoffa erbjuder oftast. MEN efter lite letande på olika sidor hittade vi den perfekta modellen, en hörn-howard soffa!! Du hittar den på MIO för drygt 19 000:- 
Drömmsoffan från MIO
En "vanlig" howard soffa, bild från sköna hem